- Autor: kuhnj
 - Uživatelský recept
 - Porce: 5.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Červená řepa | 200 | 
| Vejce celá průměr | 110 | 
| Okurky sterilované průměr | 100 | 
| Cibule | 30 | 
| Cottage Cheese bílý (Meggle) | 150 | 
| Majonéza Original (Hellmann´s) | 15 | 
Dochucovadla:
sůl,pepř,citr.šťáva. mletý kmín, kečup apod.
Energetická hodnota celkem: 2288 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 39, 
                                                        Tuky (g): 28, 
                                                        Sacharidy (g): 33,
                                                        SAFA (g): 9,
                                                        Cukry (g): 21,
                                                        Vláknina (g): 10,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 458 kJ
Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 6.6, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Řepu a 2 vejce uvaříme, necháme vychladnout. Potom všechny ingredience nastrouháme, cibuli nakrájíme a vše smícháme se sýrem Cottage a lžící majonézy. Dochutíme solí, pepřem, citr. šťávou, chili, mletým kmínem, kečupem -dle chuti. Tataráček podáváme na topinkách z topinkovače, které bohatě natřeme česnekem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






